Dit lokale Mobilværksted

Vi reparere smartphones og tablets

OneRepair bruger reservedele der matcher producenternes eget hardware. 

Priser på reservedele er meget forskelligt. Alt efter hvilken kvalitet man vælger kan prisen svinge meget. Hos OneRepair handler vi kun med en kvalitet - den bedste - så vores kunder altid får det bedste med sig.

Dette betyder også at vi ikke altid kan matche de laveste priser på markedet, men til gengæld garantere at det vi sælger er af den bedste mulige kvalitet.

 

 

 

 

Videre på 1 time

Vores erfarende personale er trænet til at kunne lave de fleste mobil reparationer på 1 time. Alt efter hvor travlt dagen er kan vente tiden svinge da vi eksisterer på at have god til til hver reparation så der ikke bliver lavet fejl. Ved indlevering af tablet eller specielle sager skal vi dog have enheden 1 hel arbejdsdag.

 

Ved android enheder skal vi bestille reservedelen hjem før vi kan lave reparationen og prisen svinger meget fra uge til uge. Så kom ned i butikken eller ring og hør på +45 81 81 60 60

Garanti så du kan føle dig tryg

Da vi hos OneRepair vil yde den bedst mulige service for vore kunder, yder vi totalgaranti for fuldfunktiondygtighed på 12 måneder af den pågældende reparation, du har fået udført hos OneRepair. Dette er dog kun gældende mod fremvisning af en gyldig faktura.

Det vil sige selvforskyldt skade og yderligere skader på din smartphone ikke dækkes af OneRepair.

Det er vigtigt, du gør opmærksom på alle de dele der skal skiftes, da OneRepair ikke tjekker andet på enheden end aftalt.

Vandtæt efter reparation?

Hos OneRepair vil vi altid prøve at bibeholde den vandtæthed som enhederne har. Dog er enhederne specielt forseglet på deres respektive fabrikker. Derfor fratager OneRepair sig ansvaret, hvis enhederne ikke forbliver vandtætte efter reparation.

Mobil

Tablet